Parkeren Lelystad

Lees alles over Parkeren Lelystad. Wanneer je met boot Marker Wadden de overtocht naar Marker Wadden maakt, kan je tegen een kleine vergoeding parkeren in Lelystad, dichtbij de veerhaven. De parkeermogelijkheden zijn goed te bereiken met de auto. Het adres is van de veerhaven is Bataviahaven 1, 8242 PR Lelystad.

Parkeren in de haven van Lelystad kan tegen een vergoeding. Dit kan in de VOC-garage of op de parkeerplaatsen van Batavia Stad. Hier parkeren kost maximaal 1.90 euro per uur of een dagtarief van 3,50 euro.

Routebeschrijving parkeren Lelystad

De haven van Lelystad kun je het snelst via de snelweg A6 en/of de autoweg N302 bereiken. De route naar de veerboot staat op de borden aangegeven. Houdt op drukke dagen, schoolvakanties en in het hoogseizoen rekening met enige vertraging naar de veerhaven.

Parkeren Lelystad

Parkeren Lelystad boot: gebruik je navigatiesysteem

Voer ‘Bataviahaven 1, 8242 PR Lelystad’ in je navigatiesysteem in voor de juiste route naar de veerhaven van Lelystad. Je komt dan precies uit op je eindbestemming.

Parkeergarage Lelystad

Vlakbij de haven kun je in Lelystad in de parkeergarage  je auto kwijt. Dit kan in de VOC Parkeergarage aan Vocweg 110.

Parkeren Batavia

Op de parkeerplaats van Batavia Stad (P6) kan 24 uur per dag, 7 dagen per week en het gehele jaar door geparkeerd worden. Deze locatie geldt als ‘Lang Parkeren’ en is een bewaakt parkeerterrein. Voor het parkeren moet betaald worden en er zijn alleen dagkaarten te verkrijgen. Een hele dag parkeren in Lelystad kost slechts 3,50 euro. Betalen kan contant of met je pinpas. Bij de klantenservice van Batavia Stad kan een uitrijkaart gekocht worden.

Op dit parkeerterrein zijn zo’n 240 plaatsen beschikbaar. Ook zijn er een aantal gehandicaptenparkeerplaatsen aanwezig. Je kunt het parkeerterrein vinden aan de Museumweg in Lelystad. In tegenstelling tot de andere parkeerplaatsen in Lelystad is er voor dit terrein geen vrij parkeren tijdens feestdagen. Voor parkeren op Nieuwjaarsdag, Koningsdag, tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, tweede Pinksterdag en eerste en tweede Kerstdag moet wel worden betaald.