Overnachten Marker Wadden

Overnachten in de eilandhuisjes op de Marker Wadden

Op de Marker Wadden kun je overnachten in zogenaamde eilandhuisjes. Deze vier moderne en bijzondere huisjes, met ruimte van 2 tot 5 personen, zijn voorzien van een luxe en comfortabele IKEA inrichting. De eilandhuisjes bevinden zich op het Haveneiland en liggen in het zand, direct aan het water.

Wanneer je wilt overnachten op de Marker Wadden en reserveert bij Landal dan zijn de kosten voor de overtocht met de boot naar de Marker Wadden inbegrepen. Hier hoef je dan ook niet apart voor te reserveren. Huisdieren zijn niet toegestaan, maar draadloos internet (wifi) is gratis. Er geldt een minimaal verblijf van twee nachten.

Wanneer je een energieneutraal huisje boekt zal Landal de volledige opbrengst van de verhuur gedoneerd aan Natuurmonumenten. Met dit geld kunnen de Marker Wadden verder ontwikkeld en beheerd worden. Sinds 2022 is het helaas niet meer mogelijk om met de ledenkorting van Natuurmonumenten een eilandhuisje van Landal op de Marker Wadden te boeken.

Overnachten op de Marker Wadden
Overnachten op de Marker Wadden

Kamperen Marker Wadden

Kamperen op de camping van de Marker Wadden is op dit moment niet mogelijk. Het is de bedoeling dat dit vanaf 2025 weer kan op de ongeveer twintig kampeerplekken op de Marker Wadden. Op de camping is geen toezicht en ook het aantal voorzieningen is beperkt. Wel is er een horecagelegenheid en een informatiecentrum aanwezig.

Boek je hotel online. Reserveer zonder reserveringskosten en voor de laagste prijzen. Hier kun je je hotel veilig boeken en met de beste prijsgarantie. Meld je gratis aan als Genius-lid en bespaar 10% op je hotelboekingen.

Bespaar 10% op je hotelboekingen

Genius is het loyaliteitsprogramma van Booking.com waar iedere boeking telt. Genius-leden krijgen korting op duizenden accommodaties wereldwijd. Hoe meer boekingen je als Genius-lid doet, hoe meer kortingen en beloningen je ontvangt.