Kosten Boot Marker Wadden

Wat zijn de kosten voor een kaartje voor de boot naar Marker Wadden? Wat is de prijs voor de Marker Wadden veerboot? Kaartjes kunnen in de veerhaven worden gekocht of online via de website van Natuurmonumenten. Kijk voor uitgebreide tarieven op de website van Natuurmonumenten. Bekijk ook de vertrektijden boot Marker Wadden om je reis zo goed mogelijk te plannen.

Kosten Boot Marker Wadden

  • Een retourtje met de veerboot naar Marker Wadden kost voor een lid van Natuurmonumenten 20,50 euro (niet-leden betalen 25,50 euro).
  • Kinderen onder de vier jaar reizen gratis.
  • De kosten voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar bedragen 12,75 euro.
  • Kinderen van 4 tot en met 12 jaar en lid zijn van OERRR  betalen 8,95 euro.
  • Niet-leden van OERRR betalen 10 euro.

Bovengenoemde kosten zijn inclusief gebiedsbijdrage. Tickets kunnen in de veerhaven worden gekocht of online via de website van Natuurmonumenten. Kijk voor uitgebreide tarieven op de website van Natuurmonumenten.

Marker Wadden excursies

Over dit nieuwe stukje Nederland is ontzettend veel te leren. Om alles te weten te komen kun je met een gids de eilandengroep verkennen. Zo ontdek je alle bijzondere plekjes van de Marker Wadden. De excursie duurt ongeveer anderhalf uur en is inclusief een wandeling van zo’n 4 kilometer, neem dus geschikte wandelschoenen mee. Het vertrekpunt van de excursie op de Marker Wadden is de hut van de eilandwachters, deze vind je in de haven.

Kosten excursies Marker Wadden

  • Een algemeen ticket kost, voor leden van Natuurmonumenten, 7 euro. Niet-leden betalen 10 euro.
  • Kinderen van 4 tot en met 12 jaar die lid zijn van OERRR betalen 3,50 euro, kinderen die niet lid zijn betalen 5 euro voor de excursie.
Wat zijn de kosten boot Marker Wadden?
Foto: Marten van Dijl

Marker Wadden boot prijzen retour

Een kaartje boot Marker Wadden is altijd een retourkaartje voor zowel de heenreis als de terugreis. Je kunt het kaartje voor vertrek kopen via de website van Natuurmonumenten. Dit kan niet in de haven van Lelystad.

Wat kost een bezoek aan Marker Wadden

Natuurmonumenten vraagt aan alle bezoekers van de Marker Wadden een zogenaamde gebiedsbijdrage. Dit is voor het beheer en onderhoud aan de groep eilanden. Let op: wanneet je een kaartje voor de veerboot naar de Marker Wadden koopt, dan is de gebiedsbijdrage inclusief. Leden van Natuurmonumenten betalen 3 euro per bezoek, per persoon. Niet-leden betalen 6 euro per bezoek, per persoon. Kinderen onder 12 jaar betalen geen gebiedsbijdrage.

Let op: controleer bij twijfel altijd de actuele tarieven op natuurmonumenten.nl.