Adverteren

bootmarkerwadden.nl is een onafhankelijke website over de boot naar het eiland. Wij bieden consumenten onafhankelijke informatie over de boot en aanverwante producten/diensten van het eiland.

Adverteren op bootmarkerwadden.nl

Wij bieden leveranciers op het eiland en aanverwante producten en diensten de mogelijkheid om te adverteren op onze site. Denk hierbij aan horecabedrijven, amusementsbedrijven of bedrijven die overnachtingen aanbieden, om hun diensten onder de aandacht willen brengen bij hun doelgroepen. Adverteerders hebben een kwalitatief zeer groot bereik van hun doelgroep door te adverteren op bootmarkerwadden.nl. En zonder torenhoge advertentietarieven.

Advertentiemogelijkheden

Er zijn een aantal mogelijkheden om uw bedrijf via bootmarkerwadden.nl te promoten. Dit kan zijn in de vorm van een advertentie op onze site, een winactie, kortingsactie, review of een advertorial. Natuurlijk staan wij ook open voor eventuele andere opties en ideeën die je wellicht hebt.

Contact

Voor meer informatie over de tarieven, voorwaarden en de beschikbaarheid nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen. Stuur een e-mail naar [email protected]bootmarkerwadden.nl en wij nemen binnen 2 dagen contact met je op om de mogelijkheden samen te bespreken. We kijken ernaar uit om met je samen te werken!